Llicència

Creative Commons License
Aquesta obra de http://trenamic.blogspot.com està subjecta a una llicència de Reconeixement 3.0 Espanya de Creative Commons

Tren Amic Headline Animator

dijous, 4 de juny del 2009

Maquinistes i maquetes



En aquests temps de duresa social se'm desperta un sentit de humanitat en les coses quotidianes. L'altra dia quan m'estava mirant les màquines de tren en miniatura que tinc, vaig estar pensant que en el món real quelcom va conduir els models d'aquestes locomotores i he estat pensant que seria un detall que es pogués vincular l'esforç anònim d'unes persones a un lleure que tantes satisfaccions ens dona, o al menys a mi. I de quina manera? doncs donant a conèixer que la locomotora que tenim amb la seva matrícula hi va treballar tal o qual persona. Ja se que això no es possible en tots els casos ja que algunes de les matrícules de les nostres maquetes no han existit mai com es el cas de les locomotores dièsel 309 de Roco. No sé com ho faré ja que es una tasca de recerca una mica dura, però segur que trobaré la solució. I si no, qui llegeixi això i tingui una idea, la podem compartir. Que quedi ben clar que no penso fer negoci daixò, Deu me'n guardi, es trencaria tot l'encant.


També seria un detall que els fabricants dels models en miniatura poguessin afegir aquesta informació en les locomotores que venen, seria una mostra de respecte que estic segur que tothom reconeixeria.


Quan vagi tenint progressos ho seguiré explicant.