Llicència

Creative Commons License
Aquesta obra de http://trenamic.blogspot.com està subjecta a una llicència de Reconeixement 3.0 Espanya de Creative Commons

Tren Amic Headline Animator

diumenge, 26 d’abril del 2009

Activitats

Bé, avui ha tocat començar a fer contactes i gaudir una mica del treball dels altres, en resum, aprendre una mica més.

Aquest matí he visitat la trobada de mòduls que s'ha organitzat a Torelló. El dia era lleig i la pluja ha sigut la companya del matí, però a les 10 ja hi era.

Abans d'entrar però, m'he trobat amb això


L'exposició estava formada per varies sales. En una hi havien els mòduls de escala N a on he pogut parlar amb l'Alfred, un bon maquetista i especialista tan en trens reals, com en miniatura i virtuals. En una altra els mòduls de HO, les maquetes de LGB, una exposició de les 1000 amb una maqueta per carril de 5" fantàstica.


Realment hi han veritables artistes en aquest món.

Unes altres activitats eren el mercat que s'ha muntat per l'ocasió, tant de material de segona mà com de nou. Aquí he tingut l'oportunitat de fer cert intercanvi d'informació amb el propietari de Parvus, que ha reiniciat, per sort, la seva activitat i m'ha explicat algunes de les novetats que te preparades.

A fora, en el pati del institut, hi havia un petit circuit de 5" però la cosa estava deslluïda per la pluja.

Però jo m'he centrat en els mòduls de HO, doncs volia saber com resoldre els meus dubtes sobre la compatibilitat i les normatives dels tipus de mòduls que m'interesen i, entre la conversa amb l'Alfred i la que he tingut amb en Pere Sala, em sembla que ja ho tinc resolt. Per una altra banda he comprovat que el que ja coneixia de preparar la via en el punt d'unió dels mòduls, se segueix fent.


Una de les atraccions d'aquesta trobada era la presentació del mòdul de l'estació de Ripoll feta per en Pere Sala. En una paraula impressionant i això que encara no està acabada.


He pogut saber per ell que no hi ha ningú (que es sàpiga) que estigui fent en mòduls l'estació de Sant Joan de les Abadesses.

Mes detalls d'aquesta maqueta




Una altra estació impressionant és la de Sant Vicenç de Castellet de l'Associaciò d'Amics del Ferrocarril de Sant Vicenç de Castellet.

I al costat de coses tan impressionants et trobes mòduls senzills però plens d'esperit ferroviari com aquest del Alfred (que estava actuant en estèreo en mòduls de HO i N)


I més tard més